19 December, 2018

Julhälsning från oss

Ett stort fokus under det gångna året har varit vårt arbete med en fortsatt utveckling av hållbarhetsfrågorna. Vi har minskat på produkter som genom en tillverkningsprocess påfrestar miljön, samtidigt som vi introducerat produkter från en mer naturlig väg som exempelvis mossa och lav som handplockats i godkända områden med intervaller för en säker återhämtning. Vi har jobbat med olika återbruksstrategier till våra kunder och utvecklat vårt tänkande kring kretsloppet. Våra hållbara produkter men också vår sociala hållbarhet har förstärkt vår ledande position på marknaden och även vår långsiktighet.

2018 har varit ett spännande år då vi verkligen presenterat oss på den svenska marknaden som den ledande leverantören av hållbara inspirerande växt/kontorsinredningar.

Vi tackar våra lojala kunder som bidragit till denna framgång och hälsar samtidigt alla nya kunder välkomna som vi under året inlett samarbete med.

2019 kommer bli ett år för lansering! Vi kommer presentera resultaten från omfattande arbeten av design och marknads teamen som kommer att visa ytterligare spännande anledningar till att samarbeta med oss.

Vi har i år valt att skänka en julgåva från oss tillsammans till Cancer och Allergifonden för att hjälpa både forskning och sjukdomsdrabbade.

Från oss alla, till er alla, en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

 

Bästa hälsningar

Mattias Lundgren, Grundare och VD

Kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert

@Instagram

Instagram has returned invalid data.

Du kan även hitta oss på