26 August, 2016

Nordic Green Design förvärvar Gamst Danplant AB!

Gamst Danplant AB övergår till Nordic Green Design AB

Efter att vi under en tid haft ett bra samarbete med företaget Gamst Danplant, ett välrenommerat växtinredningsföretag i Danmark och i Sverige, har vi båda kommit överens om att Nordic Green Design AB förvärvar Gamst Danplant AB. Verksamheten och kunderna ligger geografiskt främst i Malmö och Skåne regionen men också i Göteborg och Stockholm.

Datum för överlåtelsen är 1 september 2016.

Nöjda kunder och medarbetare är grunden som Gamst Danplant byggt hela sin verksamhet på. Med våra värderingar är vi båda säkra på att detta beslut kommer bidra till en fortsatt god kundservice till dessa kunder genom också tillförande av kompetens, erfarenheter och produktutbud.

Gamst Danplant och Nordic Green Design har etablerat ett nordiskt samarbete där vi kontinuerligt kommer att samarbeta med produktutveckling, växtväggar, och kunder över lands gränsen mellan Sverige och Danmark.

Vi hälsar välkommen till Monica Fossto, inredare, som varit nyckelperson för Gamst Danplant och som nu fortsätter med oss som nyckelperson för våra kunder i regionen. Vår region ansvarige för Malmö kontoret, Conny Johansson har också tidigare jobbat på Gamst Danplant, vilket är en stor fördel för både oss som för våra nya kunder.

Med detta beslut innebär det att vi säkerställer vår etablering i Malmö och Skåne regionen samtidigt  som vi förstärker våra andra kontor som en rikstäckande leverantör av inspirerande växtinredningar.

-Mattias Lundgren VD och grundare

 

Kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert

@Instagram

Instagram has returned invalid data.

Du kan även hitta oss på