Fönsterväxter

Fönsterväxter har de flesta en relation till. De kan vara anspråkslösa, eleganta eller överdådiga.

I ett söderfönster trivs växter från soliga och varma områden, medan norrfönster passar bäst för växter som har sin naturliga växtplats som undervegetation i tropiska regnskogar.

En växtinredare tar hänsyn till i vilket väderstreck fönstret vetter, antal soltimmar och växternas ursprung. När vi gör inredningsförslag tar vi förstås också hänsyn till kundens önskemål och behov. Färgsättning och formgivning liksom ljus och temperatur tas i beaktande för att både växter och planteringskärl ska komma till sin rätt. Framförallt vill vi att kunden ska ha maximal nytta av anläggningen.

Fönsterväxter är ett trivsamt och vackert bidrag till inredningen, både för den som tittar ut och den som tittar in. Växterna fungerar också som ljuddämpare och luftrenare och påverkar energiflödet genom fönstren.

Vi hjälper dig med dina fönsterväxter

Hos oss kan du välja att antigen köpa eller hyra din växtinredning. Vi erbjuder även skötsel av dina växter för att de ska må bra och trivas. Våra kunniga växtskötare har en hög servicenivå och ett personligt engagemang för dig som kund.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Kontakta våra växtinredare, så hjälper vi dig att välja rätt fönsterväxter.

Kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert

@Instagram

Instagram has returned invalid data.

Du kan även hitta oss på