Växtväggar i exklusiv design

Vi har alla sett väggar som på ett eller annat sätt behöver piffas upp. Men istället för att måla om eller tapetsera, kan en växtvägg vara alternativet för ditt kontor. Den är inte bara estetiskt vacker, den skänker liv också. En vanlig vägg kan förvandlas till en prunkande oas efter tycke och smak.

Hos Nordic Green Design hittar du växtväggar i exklusiv design, som kompletterar inredningen på ditt kontor. Fundera igenom vilken typ av växtvägg du vill ha – vi hjälper dig gärna med tips och idéer i samband med ditt val.

 

Ett naturligt val

Med en växtvägg integrerar du gröna växter på ditt företag på ett naturligt sätt. Vi erbjuder växtväggar i exklusiv design som passar såväl utomhus och inomhus i offentlig miljö som på ett mindre kontor. Kanske passar det dig med ett urval av växter som behåller samma form och grönska över en längre tid? Eller varför inte välja en yvigare vägg som växer kraftigt och ger väggen ett vildare intryck?

Kontakta oss här

Ta hand om dina ytor på bästa sätt

Tack vare vår kreativa design kan du njuta av en naturlig grönska utan att förlora golvyta eller arbetsutrymme på kontoret. Det är helt enkelt en genial lösning när du vill göra plats för växter oavsett hur dina lokaler är utformade.

Vi anpassar din växtvägg i format och storlek efter önskemål om placering och design och väggen skräddarsys på så vis för att passa just dina behov. Med en växtvägg från Nordic Green Design får du alltid ett vackert och levande inslag i inredningen på din arbetsplats.

 

Gör ditt val

På vår hemsida hittar du en mängd bilder och inspiration till dina nya gröna växtväggar. Vi har allt från modeller med integrerat akvarium, till mindre rumsavdelare eller en större installation med växter som passar på väggen utomhus.

Läs mer om växter här
Kontakta oss här

Kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert

@Instagram

Instagram has returned invalid data.

Du kan även hitta oss på