16 April, 2021

Vi söker nu sommarpersonal i Stockholm, med möjlighet till förlängning!

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny passion. Det börjar med ett sommarjobb!

Vi söker

Dig som är kundfokuserad, serviceminded, ansvarsfull samt kan arbeta självständigt ute hos kund med ett gott kundbemötande. Du har lätt för att samarbete med övriga i servicegruppen. Du har god lokalkännedom, är noggrann och flexibel. Eftersom du har mycket kundkontakter har du goda kunskaper i det svenska språket både muntligt som skriftligt. Vi intern-utbildar dig inom växtskötsel.

Vi erbjuder dig                                                                                                                       

Vi vill med vårt sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra verksamheter. Stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställningDina arbetsuppgifter kommer vara att besöka våra kunder i Stockholm med omnejd och sköta om deras växtinredningar. Det kan vara allt från att vattna, beskära och plantera om växter. Du får ditt eget servicedistrikt med kunder som du sköter om själv.

B-körkort är ett krav.

Meriterande: Gärna erfarenhet av liknande serviceyrken, växtkunskap/intresse.

Mejla din ansökan och CV till oss på: info@nordicgreendesign.com

Frågor besvaras av
Sinaida Kanat – 070 400 99 30

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 7 Maj 2021. Välkommen med din ansökan!

 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

Varmt välkommen med din ansökan hälsar alla vi på
Nordic Green Design

 

Kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert

@Instagram

Instagram has returned invalid data.

Du kan även hitta oss på