Viktig information: Covid-19

Det är viktigt för oss på Nordic Green Design att ni som kunder känner er trygga med våra tjänster. Med anledning av spridningen av Coronaviruset följer vi Folkhälsomyndighetens och Smittskyddsinstitutets riktlinjer och stärker våra redan noggranna rutiner.

Detta gör vi för att erbjuda ännu säkrare och tryggare service:

– Vi har skärpt våra redan noggranna rutiner kring hygien och renhållning. Bland annat använder våra servicetekniker engångshandskar samt munskydd där önskemål finns. Vi tvättar oss med tvål/handdesinfektion mellan varje servicebesök även slangar, vattenkannor och utrustning rengörs.

– Vi undviker fysisk kontakt, t ex handslag och håller avstånd vid servicebesök. Har ni infört restriktioner mot externa servicetjänster, vänligen kontakta oss.

– Vi är flexibla när det gäller besökstider och lyhörda för särskilda önskemål från våra kunder. Hör av er till oss så hittar vi ett upplägg som passar just er.

– Vi har genomfört en riskbedömning att vår personal inte varit i några av riskområdena. Anställda som känner förkylningssymptom är, efter ovan nämnda förhållningsrekommendationer, hemma. Allt för att säkerställa att vår personal som arbetar är friska.

Här kan du läsa information och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten

Frågor? Önskemål? Tveka inte att höra av er till oss!

Bästa hälsningar önskar vännerna på Nordic Green Design AB

Kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert

@Instagram

Unable to communicate with Instagram.

Du kan även hitta oss på